diumenge, 16 de gener del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA ARRABAL 3 - FERRE 2.

Aquest migdia s'equip juvenil ha perdut en es camp del Penya Arrabal 3 a 2, un partit que ha tingut alternancia en es marcador peró finalment ens ha sortit car tenir que jugar quasi tota la segona part amb 1 jugadors menys, quant es resultat era d'empat a 2 gols, en els darrers minuts també han expulsat el segon entrenador en Tolo.
Es partit ha començat de poder a poder amb els dos equips volguent manar en es partit, hem pogut veure bastantes ocasions i gols en es transcurs des partit, primer s'ha avançat el Penya Arrabal en es minut 15, peró 5 minuts després en Rubén Ametller ha empatat, continuava es partit anant de banda a banda amb molt d'esforç per part dels jugadors i damunt sa mitja hora de partit s'ha tornat avançar s'equip mallorquí, tot i les embestides dels nostres jugadors aixi s'ha arribat al descans.
Tot just començar sa segona part en Martin ha empatat es partit, peró quant semblava que podriem anar per es partit ha arribat una jugada clau, ja que han expulsat amb vermella directa en Pepo, cosa que desbarat els nostres plans i s'equip local ha estirat lineas presionant mes amunt i aixi en es minut 14 de la segona part ha arribat el definitiu 3 a 2, els jugadors ho han intentat fins el final tot i sa inferioritat numerica, peró es marcador ja no s'ha mogut.
Ara la setmana que ve tenim un altra partit important contra el Ciutat de Palma, en que intentarém conseguir els 3 punts per assegurar la permanencia.