dissabte, 15 de gener del 2011

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 6 - RTV.BOSCOS 0.

Partit molt complert el que han fet avui els infantils A davant el Boscos, desde el primer minut han sortit disposats a fer un bon partit i marcar un gol rápid, cosa que han aconseguit amb suficiencia a mes hem de tenir en compta que alguns gols han estat de bona qualitat, amb aquesta victoria es coloquén en tercera posició quant falta un partit per acabar sa copa, una posició mes que digna i deixant alguns partits molt bons.
Només han tingut que passar 5 minuts perque arribés es primer gol que ha fet en Xavi Pons, un gol que ha donat molta empenta en els jugadors que han dominat de cap a fi es partit, el segón ha estat de n'Angel Allés en rematar un corner, damunt es minut 25 ha arribat el 3 a 0 que ha fet en Pau Pons, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
Sa decoració des partit no ha cambiat en el segon temps ja que ha continuat es domini des nostre equip, tocant molt sa pilota es veia que avui els jugadors es divertien dins es camp i aixi han anat caient els gols, dos gols mes per en Xavi Pons i el darrer que l'ha fet en Damiá Pons.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUEST BON PARTIT, CONTINUAU FENT FEINA.