dissabte, 15 de gener del 2011

ALEVINS. F-11. FERRE 9 - SAMI 0.

Victoria molt clara dels alevins f-11, contra el coer Sami per un aclaparador 9 a 0, es partit no ha tingut cap historia ja que la diferencia entre els dos equips ha estat molt gran i encara haguessim pogut marcar mes gols.
Desde el primer minut han sortit els jugadors amb ganes ja que no volien cap sorpresa, deixant es partit encaminat en es primer quart i ja la resta de partit ha estat un atac constant en que els nostres jugadors es recreaven en les jugades, ja que la victoria de la setmana passada davant el Menorca, ha donat confiança que poder fer un gran paper a sa lliga en que esperem un competició molt igualada entre el nostre equip, el Dosa i el Menorca.
Els gols han estat molt repartits ja que han marcat 5 jugadors, Tonio, Caballo 2, David Florit, Pau Benejam, Alex 2 i Daniel Pons 2.
UNA VEGADA MES MOLT BE A TOT S'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.