diumenge, 30 de gener del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. ESPANYA LLUCMAJOR 1 - FERRE 0.

El partit d'avui era important ja que ens permetia deixar s'equip mallorqui a bastanta distancia, peró una vegada mes hem tingut la mala sort que sen's ha escapat 1 punt en el minut 90 de partit quant l'empat a 0 semblava un fet.
Hem tingut que afrontár es partit d'avui amb unes quantes baixes, en Martin que encara es recupera de la lesió i en Txiqui que esta amb grip.
Peró els jugadors que han jugat han fet un gran esforç durant tot es partit per aconseguir un bon resultat que ens dones una bona tranquilitat, ha reaperescut en Tomeu Allés després de un parell de mesos de baixa i també el debut del cadet Carlos Allés com a notes mes positives.
Els jugadors mallorquins han jugat molt concentrats durant tot es partit conscients de la importancia del partit i han fet una gran pressió durant tot es partit que ha dificultat la nostra sortida a sa contra.
Durant el partit hem tingut les nostres opcions de gol, peró el partit en general ha estat igualat i un empat hagués estat un resultat just, ara a mes tenim que la setmana que ve tenim un partit molt complicat en el camp del lider Cide, peró en aixó del fútbol mai es sap i lo millor alla conseguim un resultat positiu, lo que si es segur es que l'equi mostrara l'orgull i caracter que mostra en cada partit.