diumenge, 9 de gener del 2011

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 3 - LA UNION 1.

Bona victoria dels juvenils A contra la Union per 3 a 1 amb es fútbol practic que ens tenen acostumats, fins el darrer minut no hem sentenciat es partit, ara sa veritat es que no hem passat per massa problemes en defensa.
Desde el començament de partit els jugadors han sortit disposats a no tenir cap sorpresa, i en es minut 10 ha arribat el primer gol de Jonathan, que ha servit perque juguessim amb mes seguretat, intentant aprofitar alguna contra per sentenciar es partit, es partit ha entrat en una fase de joc per es migcamp sense massa ocasions clares ni tampoc un joc fluid peró el nostre objectiu era sumar els 3 punts.
Poc després de sa represa la Unión ens ha empatat, cosa que ha provocat un cert descontrol fins que 8 minuts després ha vingut sa jugada clar del 2 a 1, en que hem aconseguit el 2 a 1, de una manera un poc afortunada ja que en Jonathan ha xutat de mes de 30 metres, sa pilota ha tocat sa part alta des poste i ha rebutat a s'esquena des porter i ha entrat dins, un gol que ha estat un gran alivio ja que hem pogut contenir sense apuros les embestides rivals, fins i tot hem pogut montar algunes contres perilloses que no hem pogut finalitzar, i no ha estat fins es darrer minut que en Ruben Ametller ha culminat una bona passada per fer un gol colocat de fora de s'area.
Amb aquesta victoria assolim una certa tranquilitat amb 26 punts, i cada vegada una passa mes per l'objectiu de la permanencia.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP TECNICS I JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA.