diumenge, 30 de gener del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 4 - AT.VILLACARLOS 3.

Els cadets han aconseguit avui una nova victoria per 4 a 3, una victoria molt sufrida que hem tingut que defensar fins el final.
Es partit ha tingut diferents cares, ja que hem arribat a tenir lo totalment guanyat peró sen's ha complicat en els darrers 10 minuts peró que en el global dels 80 minuts ha estat justa, ja que hem cercat la victoria desde el principi.
Els jugadors entrenats per en Canari han sortit decidits a dur el domini del partit, peró davant hem tingut un equip molt combatiu que ha presionat molt dificultant el nostre joc mes tecnic, han tingut que passar 32 minuts perque hagi arribat el primer gol que ha estat visitant, peró 3 minuts després en Sergi Mercadal ha empatat, resultat en que s'ha arribat al descans, després de veure un partit obert en aquest primer temps.
En el començament del segon temps hem sortit amb ganes de fer el segon gol, i en Sergi Mercadal ens ha avançat en el minut 12 del segon temps, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de partit per part dels nostres jugadors ja que hem anat ampliant es marcador, primer ha estat n'Hector Marqués en el minut 17 de la segona part que ha fet el 3 a 1, amb aquest avantatge hem jugat a plaer fins que ha arribat el 4 a 1 que ha fet en Toni Coll, peró a partir d'aqui quant semblava es partit estava resolt un penal a favor del Villacarlos en el minut 30 de la segona part ha donat emoció al partit, i mes quant 3 minuts després han aconseguit el 4 a 3 després de fer un golas desde prop de 40 metres, amb aquest resultat i 1 jugadors menys han fet que els darrers minuts fossin de nervis, peró els jugadors ho han aguantat i han aconseguit aquesta victoria que ens coloca a 2 punts del tercer classficat.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.