diumenge, 30 de gener del 2011

REGIONAL LLIGA. FERRE 0 - MIGJORN 5.

Derrota clara ahir davant el Migjorn, que va demostrar que será un dels equips candidats en es titol de lliga, ja que va vencer per un clar 0 a 5.
Es partit va començar amb imprecisions, ahir el nostre equip presentava bastantes baixes i es va tenir que improvisar un onze titular, durant els primer 20 minuts els jugadors estaven ben posats dins es partit dificultat el joc visitant, fins que a la primera ocasió del Migjorn en el minut 22 en Llonga va transformar un gran gol desde la banda, cosa que va canviar es partit totalment passant a dominar el Migjorn, ja que tot just 3 minuts després van fer el 0 a 2, cosa que ja va rompre es partit definitivament.
A mes si l'equip va sortir amb ganes de retallar distancies tot just començar la segona part ens vam trobar amb el tercer gol i d'aqui al final del partit es va fer molt llarg per el nostre jove equip, a mes en els darrers minuts ens van fer 2 gols mes.
Ara no ens queda mes que oblidar aquest partit que esta en un nivell superior i pensar en el proper partit, en que jugarém contra un equip mes debil que jugara per no quedar a la part baixa.
Anims i pujar sa moral que aixó tot just ha començat.