dissabte, 15 de gener del 2011

REGIONAL COPA. AT.VILLACARLOS 2 - FERRE 2.

Els jugadors de s'equip de regional han aconseguit un empat meritori avui en es camp del Villacarlos per 2 a 2 i d'aquesta manera han conseguit refer-se de les darreres derrotes i han vist que si es fa un partit serio es possible treure resultats positius, aquest partit servira perque creguém en les nostres opcions de fer un bon paper a sa lliga i que els jugadors vagin adquirint experiencia.
Es partit ha començat amb domini territorial dels jugadors des Castell, que intentaven superar sa nostra defensa que avui ha estat molt be durant tot es partit, aturant es perill des rival i no ha estat fins el minut 41 que han aconseguit marcar, a pesar del gol els jugadors no han baixat els braços i en es minut 45 en Sanpa ha conseguit es gol de s'empat i aixi hem arribat al descans.
Es partit ha continuat amb el Villacarlos cercant es gol de sa victoria, peró els nostres jugadors sortien a la contra ben organitzats, en una ocasió en es minut 10 de segon temps ens hem avançat amb un gol d'en Gerard Fuguet, amb aquest marcadors els jugadors han cregut en les seves possibilitats i fins el final de partit han posat en dificultat a s'equip local que ens ha empatat en es minut 17 de la segona part, a pesar de les embestides locals es marcador ja no s'ha mogut, i d'aquesta manera hem sumat el segon punt d'aquesta lligueta classificatoria que avui ha acabat.
La setmana que ve no hi ha competició ja que es jugará sa final de copa entre el Penya Ciutadella i el Migjorn, i no será fins d'aqui 2 setmanes que comenci sa lliga en que es nostre equip ho fará amb totes les ganes.