dissabte, 8 de gener del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 2 - PENYA ORIENT 1.

En un partit molt disputat per part dels dos equips els alevins f-7 han guanyat en el Penya Orient per 2 a 1, després de fer un dels millors partits de sa lliga, en que a part dels gols hem fet un poste, i es gran esforç dels jugadors ha valgut perque els punts quedessin a casa.
Ja desde el principi hem dominat es partit amb un bon primer quart en que hem tingut varies ocasions clares i una d'aquestes ha acabat amb un autentic golas que ha fet en David Febrer que després de superar tots els jugadors que li sortien ha finalitzat de manera brillant, en el segon quart el Penya ha marcat, peró els nostres jugadors han seguit posant ganes i finalment ha arribat el gol de la victoria que ha fet en Jordi Moll.
Amb aquesta victoria es tanca sa primera volta en que hem superat a un equip ben classficat i aixó ens donará moral per afrontár la segona volta.