dijous, 6 de gener del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRIOLENSE 3 - FERRE 3.

Partit increible el que ha jugat avui es nostre equip en es camp del Ferriolense, en que per sisena jornada consecutiva hem puntuat, després d'aixecar un partit increible que teniem totalment perdut en es minut 88 amb 3 a 1 en contra, peró els jugadors no han baixat els braços i han conseguit 2 gols en els minuts de descompte que poden ser molt importants davant un rival directe i es resultat d'avui es la prova de la confiança que han anat adquirint les darreres jornades aconseguit un resultat que en el global del partit es pot considerar just.

Es partit ha estat de contenció en els primers 45 minuts, en que els dos equips han intentar cercar sa porteria peró sense acert, els nostres jugadors han sortit molt concentrats amb ganes de controlar es rival, que te mes qualitat del que diu la classificació, amb un bon desgast en es migcamp hem tingut controlat es partit fins el descans en que s'ha arribat amb empat a 0 i s'ha deixat tot per una espectacular segona part, s'ha avançat primer s'equi mallorqui en el minut 7 peró poc després en Barto ha fet s'empat que feia justicia a lo que es veia dins es partit, a partir d'aqui es partit ha entrat amb una dinamica que s'equip local ha intentar presionar mes a dalt i es nostre equip ben posicionat cercant alguna contra que ens poses en avantatge, a prop de sa mitja hora de la segona part ha arribat el 2 a 1, cosa que ha fet que s'equip estires les lineas per anar a empatar es partit i fruit d'aixó a falta de 4 minuts ha arribat en una contra el 3 a 1 que semblava definitiu, peró no hem donat es partit per perdut, un minut després hem aconseguit el 3 a 2 que ha fet n'Hector i en es minut 93 amb s'arbitre a punt de pitar es final ha arribat el definitiu 3 a 3 de n'Hector també, un gol que val per un important punt, ara aixi ens colocám amb 18 punts en 15 posició, peró la llastima es que tindrém que disputar d'aqui 2 dies sense temps per recuperar un dificil partit en es camp del Santayi, peró amb sa moral dels nostres jugadors i la confiança que aixó ens donará tot es possible.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP JUGADORS I ENTRENADORS, ENDAVANT FERRE!!!