diumenge, 23 de gener del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - SANT LLUÍS 3.

Derrota avui contra el Sant Lluís, un partit que ha estat poc fluid en que hi ha hagut bastantes imprecisions, el resultat final ha estat 1 a 3.
Es partit ha començat molt obert sense cap dominador clar en els primers minuts entre dos equips igualats, era el partit en que el primer que conseguis marcar tindria sa victoria a la butxaca, ha estat a sa mitja hora de partit en que s'han avançat els visitants, hem intentat reduir distancia abans del descans peró en una contra ens han marcat el segon gol i aixi s'ha arribat al descans.
En els primers minuts de la segona part hem sortit disposats a marcar per posar nos dins el partit peró abans de conseguir marcar nosaltres el gol, ja ens havien marcat el tercer que ja ha estat impossible per els nostres jugadors.