dissabte, 22 de gener del 2011

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 4 - MENORCA AT 3.

Avui mati els infantils de primer any han ofert un partit molt vistos i entretingut, ja que han guanyat per 4 a 3, un partit molt obert en que els nostres jugadors han tingut mes ocasions i al final hem aconseguit la victoria que cercavem.
No hem tardat gaire en inaugurar es marcador ja que en Capó en els primers 6 minuts ja ha marcat es primer, en uns minuts en que dominavem es joc ben posicionats darrera i ganes de fer mes gols per sentenciar es partit, i en una jugada ha arribat el 2 a 0 que també ha fet en Capó.
Amb aquest marcador semblava que teniem es partit bastant ben encaminat, peró tot just abans del descans el Menorca ha empatat es partit que ha arribat quant han rematat un corner.
En el començament del segon temps els jugadors han sortit amb sa lliço apresa, de no tornar a donar mes opcions a s'equip visitant i ganes de guanyar es partit, ha estat en el minut 8 del segon temps que en Toni Pons ens ha tornat a avançar, hem tingut uns bons moments de joc en que semblava mes aprop el quart gol que s'empat, peró en una jugada de mala sort ens han marcat de corner directe, i ha estat a partit d'aqui que els jugadors s'han estirat a per sa victoria en que tot i tenir 2 ocasions molt clares que hem fallat, no ha estat fins que faltaven 6 minuts per acabar es partit que ho hem aconseguit, després del gol ens hem defensat molt be sense passar apuros.
Una victoria que donara moral per es començament de lliga.
Els al.lots van demostrant que poc a poc van progresant i segur que farán un bon paper a sa lliga.