dimecres, 12 de gener del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.00 H.
4ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els juvenils jugarán es quart partit de lliga en es camp del Sami, amb sa intenció de fer un bon partit per veure si aconseguim es primer punt, els ciutadellencs han començat be sa temporada, ja que estan a sa zona mitja, per aquest partit en Nito Torrent espera recuperar alguns jugadors.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
13ªJornada. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Bon partit el que ens espera aquest diumenge contra els cadets del Penya Ciutadella que ocupen la segona posició, encara amb opcions de poder atrapar el Dosa, els al.lots den Canari tenen moltes ganes a n'aquest partit ja que estan disposats a donar sa sorpresa per poder lluitar per la tercera posició.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.30 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV.BOSCOS.
Els infantils de segon any jugarán a casa es penultim partit de copa contra el Boscos un equip que tampoc es juga res, esperém veure un partit obert amb dos equips amb ganes de cercar la victoria i oferir un bon espectacle als espectadors, a mes els jugadors tenen ganes de acabar en forma per estar a punt per sa lliga.

INFANTILS B. DIUMENGE A LES 9.30 H.
13ªJORNADA. DOSA CF - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any, tenen partit en es camp del Dosa penultim classificat, será una bona ocasió per els al.lots de poder jugar un partit obert i sumar sa victoria, ja tenim assegurada la quinta posició per lo que haurém començat a agafar forces per sa lliga.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Comença la segona volta per els alevins f-11 que es troben en un gran estat de forma, com ho van demostrar en el darrer partit guanyant en el lider Menorca de manera clara, aquesta setmana ens visitará el Sami darrer classificat, tot i aixó no ens podem confiar i jugar com ho sabem fer amb les ganes de sempre.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els alevins f-7 tornen a jugar a casa per segona setmana consecutiva, amb ganes de repetir es bon partit de sa darrera jornada en que van guanyar en el quart classificat, aquesta setmana rebrém la visita de l'Sporting Mahonés un equip que está en una situació semblant a la nostra ja que ocupa la seténa posició amb 2 punts mes, segur que veurem un partit entretingut.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.45 H.
11ªJornada. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa per els benjamins A, en aquest darrer partit els al.lots que entrena en Vicent jugarán en es camp del Sant Lluís es campió de manera intractable demostrant ser el millor equip.
Per els nostres jugadors es una bona ocasió de poder donar una sopresa, de totes maneres hem de dir que han fet una gran competició demostrant una gran regularitat.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ªJORNADA. FERRERIES ATC - CE ST.LLUÍS.
Els benjamins de primer any, es despedeixen de sa competició en es nostro camp contra el Sant Lluís sisé classificat amb 1 punts menys que nosaltres, per tant es tractará de un partit igualat, en que haurém de fer un bon partit per guanyar peró lo mes important seran ses ganes en que afrontarán es partit els al.lots que entrena en Capó.