diumenge, 23 de gener del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - SP. CIUTAT PALMA 0.

Els juvenils de lliga nacional han aconseguit avui una clara i també important victoria contra el Ciutat de Palma per 3 a 0, d'aquesta manera també superám el goal-average amb els mallorquins i una vegada mes hem convertit es Camp de Sant Bartomeu en un fortí.
Es partit ha començat amb un lleuger retrás, peró els jugadors que entrena en Romero han sortit com sempre a totes i ganes de marcar prest cosa que haguessim pogut conseguir en els primers 5 minuts, també poc després hem tingut una altra ocasió que ha aturat es porter rival, a pesar de tenir es joc controlat no hem pogut obrir es marcador en aquest primer temps que a mesura que avançava tenia el joc mes travat en el migcamp.
El segon temps ha estat una altra historia ja que hem tingut l'efectivitat que no hem tingut en el començament i ja en el minut 3 en Clavijo ens ha avançat amb un gol que ha donat la tranquilitat necessaria, ja que ens hem pogut colocar be darrera presionant be en el Ciutat de Palma i sortint en perill a la contra.
El segon gol ha arribat de una falta que hem tirat molt fort i que es porter ha deixat morta perque en Caballo fes el gol, es partit ja ha quedat sentenciat peró encara hem tingut temps perqué en Caballo marqués el tercer gol després de un fall en defensa que ha desbordat l'alegria de tot s'equip, ja que eren conscients de la importancia dels 3 punts.
Ara quedám amb un petit respir a l'espera de viatjar a Llucmajor per jugar en es camp de l'Espanya un equip molt necessitat i que podriá servir per fer un altra pas decisiu.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.