dimecres, 19 de gener del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DIUMENGE A LES 16.30 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Partit inicialment previst per dissabte que sa passat a diumenge per la final de copa regional, aquest pot ser un bon partit per que els nostres jugadors tornin a sumar punts, ja que el Sant Lluís es el coer amb 1 punt i la victoria en es darrer partit contra el Sami ens donará confiança i ganes de seguir progressant.

CADETS. DIUMENGE A LES 10.30 H.
14ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Partit complicat en es camp del Sant Lluís per els al.lots que entrena en Canari, ja que el rival es un equip capas de lo millor i lo pitjor, i si te un bon dia potser dificil de batre dins el seu camp, només tenen 2 punts mes que nosaltres i segur que els al.lots voldrán fer un bon partit i guanyar després de la dura derrota contra el Penya.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 11.15 H.
14ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Darrera jornada de copa en que ja no tenim opcions d'anar a sa final, mentre que s'equip contrari el Menorca encará te opcions de jugar-la, per tant será un partit complicat en que el rival anirá per totes en canvi els nostres jugadors sense cap pressió podrán fer un bon partit i acabar sa lliga amb una victoria que seria la millor manera de tancar es bon campionat que hem fet i afrontár la lliga amb totes les ganes de fer ho lo millor possible.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els infantils de primer any també juguén es darrer partit de copa, será en el nostre camp contra el Menorca At, sisé classificat, será un partit obert amb els dos equips oferint un bon fútbol als aficionats en que cercarán la victoria.
Els jugadors que entrena en Quel Carreras ho farán amb sa moral alta després del gran partit que van fer en el camp del Dosa.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 12.00 H.
13ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 jugarán en es camp del Migjorn en que hi juga l'Sporting Mahonés 6 classificat, i que ens posará les coses dificils per seguir presionant al Menorca, será una nova prova per els nostres jugadors que están completant una gran temporada, en que cada partit ofereixen un fútbol de qualitat i vistós.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 15.30 H.
13ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 visitarán es camp del Dosa nové classificat, ens trobám en un bon moment de forma després d'haver guanyat els dos darrers partits de manera brillant i una bona ocasió per ampliar aquesta ratxa de resultats per part dels al.lots que entrena en Bep Pons que cada setmana que passa es van trobant millor i sembla que podrán acabar en forma sa lliga.