divendres, 14 de gener del 2011

DILLUNS 17 DE GENER CONVOCATORIA SELECCIONS.

Es proper dilluns dia 17 aprofitant sa festivitat de Sant Antoni patró de Menorca, hi ha una nova convocatoria de seleccions alevins f-7 2000, infantils i cadets de Menorca, aquesta vegada es fará en 3 camps diferents, San Carlos, Estadi Mahonés i Municipal des Castell a cada una de les seleccions hi ha jugadors del nostre club convocats, aquest es el plan.

Selecció Alevi. Camp Estadi Mahonés.
Estan citats a les 10.00 h, per fer un entrenament i després a les 11.00 está previst que comenci es partit amistós, hi ha 2 jugadors del nostre club convocats que son: Marc Melià i David Febrer.

Selecció Infantil. Camp San Carlos de Maó.
Els jugadors infantils també tenen que trobar-se a les 10.00 hores per fer un entrenament i després a les 11.00 hores fer un partit contra s'equip de la Unió infantil, fins a 3 jugadors del nostre club están convocats, Toni Sintes, Xavi Muró i Francesc Gomila.

Selecció Cadet. Camp Municipal des Castell.
A la categoria cadet també es tenen que trobar a les 10.00 hores, per entrenar durant una hora fins que a les 11.00 hores comenci es partit amistós contra el Villacarlos juvenil, en aquesta categoria també hi ha 3 jugadors convocats, Miquel Angel Arguimbau, Albert Guasch i David Pons.