dilluns, 13 de maig del 2013

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO 0 - FERRE 1.

L'equip de regional va cumplir en el darrer partit i va guanyar a un combatiu Nortenyo per 0 a 1 que no va posar les coses fácils, amb la victoria teniem que esperar a que el Migjorn no guanyés, peró no va poder ser una llastima ja que ho vam veure aprop la setmana passada peró el desafortunat empat davant la Unió ens ha privat del titol, l'equip peró fins el final ha mostrat una bona actitud i compromís.
Durant el primer temps el Norteño va defensar amb ordre i incomodava el nostre joc, n'Helenio va tenir la millor ocasió per haver nos avançat, després del descans l'equip va sortir a conseguir el gol que pogués donar emoció a la lliga si arribavén bones noticies des Migjorn, en Guel Bosch en el minut 9 va fer el gol de la victoria, fins el final el control del partit va ser nostre i vam disposar d'alguna ocasió per sentenciar, tot i l'empenyo del Nortenyo no va crear perill clar.
Ara no queda més que preparar la propera temporada per fer el millor equip posible i tornar ho a intentar, felicitar a tot l'equip i entrenador Pere Vadell per haver lluitat fins el final.
També volém felicitar a l'equip campió CD Migjorn.