dilluns, 13 de maig del 2013

JUVENIL. SPORTING ILLA MENORCA 7 - FERRE 3.

En el darrer partit de lliga juvenil l'equip va perdre per 7 a 3 contra l'Sporting un resultat massa abultat ja que en la primera part els hi vam crear molts problememes acabant 2 a 1 i tinguent l'empat en alguna acció, en el minut 8 es van avançar peró l'equip va reaccionar amb ganes i de penal en Sergi Sansaloni va empatar, a partir l'Sporting va apretar més peró l'equip amb ordre i lluita va plantar cara, i no deixava arribar en claredat a l'equip maonés, en el minut va arribar el 2 a 1, l'equip va intentar reaccionar, peró ells va arreplegar lineas i no va ser fácil superar la seva defensa, peró seguiem dins el partit l'equip no va perdre la cara del joc en cap moment.
Després del descans vam intenar sortir per l'empat, peró en el minut 5 vam rebre el tercer gol i aixó va donar més tranquilitat a l'Sporting per fer el seu joc, que a la contra va esperar, a més el cansanci a l'equip va començar a pesar, tot i que vam seguir lluitant i esperant poder escurçar distancies, en Josep Florit va fer el segon gol que deixava el resultat en 4 a 2 i alguna petita esperança de reacció peró 2 minuts després van fer el cinqué gol que sentenciava el partit, en el tram final l'equip maonés va engrandir el resultat massa ja que no mereixia tant castig l'equip, tot i així va arribar el tercer gol nostre que va fer en Sergi Mercadal per posar el 7 a 3 definitiu.
Ara ha acabat la lliga, i hem de felicitar l'equip que ha anat progressant i fent una digna competició, posant un gran compromis i actitud, a l'equip entrenat per Santi Medina, no ens queda més que agrairlis la seva disposició.
Ara ens tocara a nosaltres, el preparar la propera temporada, amb ganes de poder fer el millor equip posible, amb els cadets que pugen i l'experiencia que tindrán els juvenils que aquest any eren de primer any, i així com poder recuperar els jugadors nostres que jugavén en categoria nacional, si es pot.