dissabte, 11 de maig del 2013

INFANTIL A. PENYA ORIENT 0 - FERRE 8.

L'equip infantil A segueix amb la gran temporada i avui ha conseguit una nova i clara victoria per 0 a 8 en el camp del Penya Orient un equip de primer any que no ha pogut fer res amb la nostra superioritat tecnica i fisica, els jugadors han sortit a jugar igual com sempre per no concedir sorpreses i posar emoció a la lliga a l'espera del que faci dema el Menorca ens colocam en primera posició, lo que és un gran premi per l'equip, que cada setmana amb ganes i joc colectiu ofereix un bon fútbol.
Desde l'inici la superioritat ha estat manifesta i les ocasions s'han succeit, i en Tonio Cantero en el minut 2 ha fet el primer que ha facilitat les coses donant tranquilitat a l'equip per combinar i controlar el joc, en Pau Benejam poc després ha fet el segon que deixava clar avantatge nostra, l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar i no ha aturat de lluitar per contrarrestar la seva inferioritat i la temporada que ve sera un bon equip en la competició, el tercer gol ha arribat en el minut 20 en David Florit ha estat l'artifex, com també del quart gol a poc del descans deixant el resultat en 0 a 4.
Després del descans nosaltres hem seguit fent gols i la diferencia més manifesta ja que el cansanci del Penya ha començat a passar factura, en David Florit de nou ha conseguit 2 gols més en els primers 10 minuts era el 0 a 6, les ocasions s'han seguit succeint de les quals Oscar Roca conseguia un nou gol que era el seté i tancava el partit Isaac Alcaide amb el definitiu 0 a 8, destacar a tot l'equip per el bon partit i actitud.
ENHORABONA EQUIP PASSI EL QUE PASSI LA SETMANA QUE VE, HEU FET UNA GRAN TEMPORADA, FELICITATS.