diumenge, 19 de maig del 2013

ALEVÍ A. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 3.

Ahir l'equip aleví a es va despedir contra un dels primers classificats l'At Villacarlos, el resultat 1 a 3 no reflecteix el que va passar durant el partit i de nou els jugadors no van veure recompensat el seu esforç i ocasions, ja que vam fer fins a 3 postes i amb el partit a favor nostre 1 a 0 fruit del gol de Pere Allés era el just premi ja que abans haviem disposat de més ocasions i amb un bon treball en equip haviem frenat les perilloses incursions visitants, amb una sortida rapida haguessim pogut fer més gols d'haver tingut més sort, ja que vam conseguir superar la seva defensa varies vegades, peró 2 gols en el darrer minut abans del descans van capgirar el resultat, va ser un cop dur, peró l'equip va sortir amb ilusió de poder igualar, peró sense temps de reacció en el primer minut del tercer quart van conseguir el tercer gol, l'equip no es va rendir i va seguir creant perill per obrir el partit, a falta de 5 minuts un bon xut de David Marrades que va tocar el pal hagues pogut donar una opció.
Enhorabona a l'equip per la temporada que ha fet conseguit classificar-se dins el grup dels millors equips, competint contra els altres equips cara a cara.