diumenge, 5 de maig del 2013

ALEVÍ B. CD MENORCA 0 - FERRE 4.

L'equip aleví b va tornar a conseguir una nova victoria, aquesta ocasió en el camp del Menorca per 0 a 4 i confirma la gran lliga que esta fent l'equip no va ser fácil d'inici ja que el Menorca va posar resistencia durant els primers quarts, amb feina de desgast per contrarrestar la nostra superioritat tecnica, peró aixó va suposar que després del descans no puguessin seguir amb la mateixa intensitat i vam començar a crear perill, ja abans del descans haviem disposat d'alguna ocasió, peró a mesura que passaven els minuts ens vam anar trobant millor i amb el primer gol que va marcar Albert Haro, vam trobar més espais per fer mal a la contra i poder sentenciar el partit amb gols de David Cardona i Vicente Cedrés, el partit es va decidir amb un brillant tercer quart dels nostres jugadors, que cada setmana van a més i d'aquesta manera segueixen en una brillant primera posició a falta de 2 partits, encara en el darrer quart hi va haver temps per un altra gol que va marcar en Marcos Marín fruit del domini que vam tenir a la segona part superant amb claredat a l'equip maonés, bon treball de tot l'equip en tasques defensives per no concedir ocasions a l'equip local.
ENHORABONA EQUIP, SEGUIU AIXÍ HO ESTEIS FENT MOLT BE.