dissabte, 18 de maig del 2013

ALEVÍ B. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 4. ENHORABONA CAMPIONS!!!!

Bona noticia per el nostre club, el nostre equip aleví b s'ha proclamat campió de lliga avui en guanyar de manera brillant per 2 a 4 en el camp del Penya Ciutadella firmant d'aquesta manera una competició impecable, en que a part de les ganes de l'equip han fet un bon fútbol en equip que els ha permés guanyar amb uns bons registres.
Avui han sortit amb moltes ganes sabent que dependien d'ells i prest en Bruno Carreras ha conseguit el primer gol, que ha donat més moral i força a l'equip que ha treballat molt be en defensa sense concedir gaire ocasions, no ha passat res que el Penya hagi empatat prest ja que no ens hem posat nerviosos i dominavem el partit, en Toni Goñalons ha fet el segon gol en el segon quart que ha servit per poder controlar millor el joc, amb ordre hem esperar l'ocasió de poder sentenciar i així en un brillant tercer quart hem fet 2 gols, que han valgut la victoria i el titol, Sergi Pons ha fet el tercer i ha tancat per part nostra en Marc Febrer, ja en el darrer quart el Penya ha fet el segon gol, peró no han inquietat, ja que el treball ha estat molt bo, l'equip ha sabut aguantar l'emoció fins el final.

La nostra més sincera enhorabona a tot l'equip per aquesta merescut titol, ara ha disfrutar-ho, també felicitar a l'entrenador Quel Carreras i el seu ajudant Xec Salord.