dissabte, 11 de maig del 2013

BENJAMINS. CE ALAIOR 4 - FERRE 2.

L'equip benjamí ha perdut per 4 a 2 a Alaio en la penultima jornada de lliga, els dos equips han ofert un partit molt obert, en que s'han succeit les ocasions nosaltres en el primer quart hem estat encertats i amb l'esforç dels jugadors en Josep Truyol ha conseguit el primer gol que ens donava avantatge, els alaiorencs han reaccionat i han trobat gran encert davant porteria capgirant el partit amb 3 gols bastant seguits, entre el final del segon quart i després del descans, el partit estava 3 a 1 i l'equip ha seguit insistint per conseguir el segon gol que pogués obrir el partit, peró no hem pogut resoldre en alguna de les opcions que hem tingut, l'Alaior ha conseguit el quart gol, peró hem seguit presionant i arribant a la porteria contraria, conseguint el definitiu 4 a 2, en Josep Truyol ha estat l'autor d'aquest gol, fins el final hem lluitat per posar més emoció peró no ha estat posible.
La setmana que ve a casa, amb les mateixes ganes intentarán oferir un bon partit els jugadors i despedir-se de la millor manera posible.