dilluns, 6 de maig del 2013

CADET. FERRE 2 - UE SAMI 1.

Els cadets ahir van superar les adversitats i van guanyar el Sami per 2 a 1, la victoria va ser merescuda ja que nosaltres vam ser superiors la major part del partit i només en els darrers 15 minuts ens van apretar, les ocasions i cercar més la porteria visitant la van posar els nostres jugadors, contra un equip que esperava darrera intentant destruir la nostra zona de creació, tot i la insistencia es va arribar al descans amb empat, peró en la represa l'equip va sortir amb ganes de resoldre i en el minut 5 en Joan Vidal va fer el primer culminant una bona jugada per la banda de Francesc Gomila, el gol va obrir més el partit i vam anar a per el segon gol, i en el minut 15 va arribar quan en Josep Capó no va perdonar, semblava teniem el partit controlat, peró un gol de l'equip ciutadellenc hi va posar emoció peró a base d'esforç vam conseguir frenar els intents i en el debut de copa els 3 punts van quedar a casa.
Aquesta setmana l'equip jugara 2 partits amb el Boscos amb la intenció de poder ho fer igual de be i, el primer sera dimecres a Ciutadella.