dilluns, 13 de maig del 2013

ALEVÍ A. SPORTING ILLA MENORCA 2 - FERRE 2.

Els alevins A que entrena en Fredo van conseguir un valuós empat del camp de l'Sporting, va ser un partit molt obert que els dos equips van cercar la victoria, nosaltres en un brillants tercer i darrer quart vam poder remuntar un partit que s'havia girat en contra, en les parts inicials, al final a base de ganes i insistir es va conseguir el premi merescut per els jugadors que ho van donar tot, tinguen més ocasions per haver pogut guanyar, peró el punt es un bon premi, Adriá Barber va fer el primer gol que ens donava opcions a l'empat que finalment va arribar a falta de uns 10 minuts, gol marcat per en Kevin Pina, el resultat ens va donar moral per apretar en la part final i vam disposar d'alguna opció per haver guanyat, de nou l'equip va lluitar tot el partit i en els primers quarts no vam tenir sort en anar al descans amb un resultat advers de 2 a 0 que no mereixiem, peró un joc en equip va facilitar la remuntada.
ENHORABONA EQUIP, DISSABTE DARRER PARTIT A CASA, I SEGUR HO DONARAN TOT PER FER-HO LO MILLOR POSIBLE.