dijous, 16 de maig del 2013

CADET. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

L'equip cadet va jugar ahir a la nit el partit aplaçat corresponent a la primera jornada, el resultat 3 a 1 no va reflectir el que va passar dins el camp, l'equip ciutadellenc es va poder avançar amb un gol en el minut 6 i aixó va fer que s'arreplegassin dins el seu camp, nosaltres vam passar a dominar el partit combinant i arribant a la seva area amb molt perill la falta d'encert i un poc de sort ens va privar de conseguir un millor resultat ja que vam fer fins a 2 postes, mentre que ells en la segona arribada en el minut 25 van fer el segon gol, l'equip no es va venir avall i va seguir jugant a futbol com saben fer i el domini va ser nostro, peró el futbol injust amb el nostre equip encara a poc del descans van conseguir el tercer gol, nosaltres vam sortir decidits que podiem posar li les coses dificils i amb el gol que va fer en Joan Vidal en el minut 25 no ens vam rendir insistint fins el final per fer el segon gol que obrigués el partit, tot i la derrota felicitar l'equip que no es va arronsar davant un bon equip, i en moltes fases el vam dominar tinguent ocasions per haver puntuat.
ENHORABONA AL.LOTS SEGUIU AIXÍ I LA RECOMPENSA PER L'ESFORÇ I EL TREBALL ARRIBARÁN.