diumenge, 5 de maig del 2013

INFANTIL B. UE SAMI AT 2 - FERRE 1.

Els infantils B han perdut avui matí per un ajustat 2 a 1, ha estat un partit molt disputat entre els dos equips i hem insistit fins el final per conseguir l'empat, per lluita i esforç de l'equip haguessin merescut un empat, peró el Sami ha estat més encertat, en els primers minuts han sorprés amb un gol, aixó ens ha donat força i confiança i han estat un rival combatiu, hem reaccionat i poc a poc hem anat creant perill, hem disposat d'alguna aproximació peró no hem pogut marcar, peró a poc de començar el segon temps en Marc Meliá ha nivellat el resultat, i el partit s'ha obert amb els dos equips cercant la victoria, hem pogut veure un anar i venir, avançat el partit el Sami ha fet el segon gol, quedava un quart, l'equip ho ha donat tot i intentat per fer el segon gol, peró no ha estat posible, l'equip ciutadellenc s'ha replegat dins el seu camp i ha estat dificil de trobar espais.