dijous, 9 de maig del 2013

CADET. RTV BOSCOS 0 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip cadet va jugar a Ciutadella el partit ajornat que tenia contra el Boscos, es va conseguir una ajustada victoria per 0 a 1 i d'aquesta manera esteim coliders amb el Penya Ciutadella, l'equip entrenat per Canari va ser superior durant tot el partit i només vam tenir uns petits ensurts en el tram final quan l'equip ciutadellenc es va veure dins el partit, peró abans haviem tingut bones ocasions per haver sentenciat, peró la sort davant porteria va ser esquiva, peró el joc i ganes dels jugadors van fer posible treure els 3 punts de manera justa, el primer temps va tenir un clar color nostre ja que el Boscos no va inquietar i nosaltres vam cercar el gol amb insistencia, disposant de 3 bones ocasions que no van entrar per poc.
La segona part va seguir igual i en el minut 12 va arribar la recompensa en conseguir el primer gol en Francesc Gomila, fruit de una bona jugada colectiva, l'equip va controlar el joc fins el final i amb 2 bones ocasions haguessim pogut sentenciar, i aixó va animar l'equip local en un parell d'arribades, peró al final es va conseguir la victoria, totalment merescuda i curta per els merits de l'equip.