diumenge, 19 de maig del 2013

INFANTIL A. FERRE 1 - CE ALAIOR 1.

L'equip infantil A es va despedir amb una treballada victoria contra l'Alaior per 2 a 1 un equip que va sorprendre per la seva combativitat i en cap moment va mostrar la classificació que ocupa, i d'aquesta manera han finalitzat una brillant temporada acabant segons a 2 punts del Menorca que no va fallar ahir a Es Castell, peró el resultat es magnific igualment.
El partit va ser trabat i ens va costar fer el nostre joc, a més quan l'equip visitant es va avançar es va creixer i va defensar amb ganes i ordenat darrera per lo que vam tenir que jugar amb paciencia fins el darrer minut en que vam conseguir el definitiu 2 a 1, primer havia empatat en David Florit en el minut 14, semblava podiem agafar el domini del partit més rapid peró no va ser fácil ja que l'equip visitant va estar ben plantat tot el partit i no va ser fins el minut 32 del segon temps que en David Florit conseguia el 2 a 1, a base de insistir ho haviem conseguit, semblava el partit estava acabat peró en un corner va anar el porter visitant a rematar i en el refús que va acabar a en David Florit que va poder anar tot sol fins la porteria i anotar el 3 a 1 definitiu, i posar guinda a una gran temporada a l'equip entrenat per en Flores.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA FANTASTICA TEMPORADA.