dilluns, 13 de maig del 2013

CADET. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 2.

Ahir l'equip cadet va jugar contra un dels equips més forts de Menorca en categoria cadet que ens va guanyar per 1 a 2 quan passava 1 minut del temps reglamentari va ser una llastima i un cop dur per el gran esforç que van fer els jugadors que van competir molt be durant gran part del partit, ens vam avançar amb un gol de Damiá Pons en el minut 11, aixó va donar moral a l'equip que va fer un gran treball en tot el camp, de pressió i defensa per contrarrestar el perill atacant de l'equip ciutadellenc, fins i tot vam disposar d'alguna ocasió clara per haver resolt, sobretot una a falta de 4 minuts per el descans que hagués donat marge per el segon temps.
En la represa el Penya va apretar i va conseguir l'empat en el minut 11, una llastima ja que l'equip es defensava amb ordre i amb una contra ben trenada es podia sentenciar, el gol va ser un cop i va envalentonar el Penya que es va creixer i va apretar, l'equip va seguir defensant amb ordre i presionant, peró pesava el gran desgast del primer temps, passaven els minuts i superavem els contratemps, quan semblava l'empat era el resultat final i un just premi a l'esforç dels jugadors van conseguir el segon gol, en el minut 81 i no vam tenir temps de reacció, una llastima, peró dimecres jugarém en el camp del Penya amb les ganes de poder refer-nos i complicar les coses, l'equip ho intentara amb totes les seves ganes.