dilluns, 13 de maig del 2013

INFANTIL B. FERRE 1 - CE MERCADAL 4.

Ahir matí l'equip infantil b no va poder davant el segon classificat CE Mercadal, un equip que compta amb jugadors infantils de segon any, per lo que fisicament es va notar, va ser un equip fisic que va posar intensitat en el partit, tot i aixó vam lluitar per poder donar lis algún ensurt, peró van estar encertats en defensa i en atac, el rebré un gol en els primers minuts va ser un cop i contratemps, i quan vam voler reaccionar en el minut 15 ens van marcar el segon gol, els jugadors no van perdre la cara del partit i ho van intentar per poder fer algun gol que pogués donar emoció, abans del descans vam rebre el tercer gol i va ser molt dificil poder ho remontar.
Peró l'equip va seguir igual presionant per contrarrestar la superioritat visitant i agafar alguna jugada per velocitat i fer algun gol, finalment en el minut 14 vam poder marcar en Josep Allés va ser l'autor, el resultat 1 a 4, ja no es va moure tot i insistir per fer el segon gol.
Aquest dissabte l'equip acaba la lliga i lluitará per despedir-se de la millor manera.