diumenge, 5 de maig del 2013

ALEVÍ A. FERRE 1 - UD MAHÓN 6.

Ahir l'equip aleví A va jugar contra un dels millors equips com va demostrar ser la Unió que ens va guanyar 1 a 6, el resultat pot ser un castig massa dur per l'equip que no mereixia tant, ja que fins avançat el tercer quart estava dins el partit amb una clara opció que va poder suposar l'empat a 2 gols, no va poder ser i en el darrer quart van rompre el partit amb 4 gols, lo millor va poder pesar el desgast en el tram final del partit de dimecres a Es Castell que va suposar un gran esforç per l'equip, en el primer quart hi va haver molta disputa en la zona mitja, peró l'equip maonés va estar més encertat conseguint 2 gols, l'equip a base de ganes va poder escurçar distancies amb un gran gol de Pere Allés de falta a l'escaire, amb aquest gol vam intentar apretar de valent, disposant d'alguna ocasió, sobretot la del tercer quart, peró el porter visitant va fer una gran aturada, la Unió ens va sorprendre amb una gran empenta en el darrer quart sentenciant el partit, vam intentar de conseguir algun gol més peró no va ser posible.
Anims equip, no passa res de les derrotes sempre es pot aprendre.