diumenge, 19 de maig del 2013

CADET. FERRE 2 - RTV BOSCOS 1.

L'equip cadet ha guanyat a els Boscos per 2 a 1, un partit que al final hem tingut que patir fins el darrer minut, ja que amb el resultat ajustat l'equip ciutadellenc ha estirat lineas i ha cercat l'empat, peró en el primer temps que ha estat molt bo per part nostra haguessin pogut sentenciar amb 3 grans ocasions en els primers 10 minuts, peró no hem tingut sort davant porteria, peró el premi ha arribat en el minut 15 quan en David Janer ha marcat el primer gol, a partir d'aqui hem controlat el joc esperant la ocasió que l'equip ciutadellenc obrigues la seva defensa per poder sorprendre i sentenciar, hem disposat de més ocasions per no hem pogut anotar, durant aquests primers 40 minuts hem estat clars dominador i no hem donat opció.
Pocs minuts després de començar el segon temps un clar penal, la converit en David Florit que avui ha jugat amb l'equip cadet juntament amb en Pau Benejam i n'Oscar Roca, semblava ho teniem sentenciat peró ells s'han començat a animar i amb el gol que han conseguit a 12 minuts del final hi han posat emoció, peró l'equip s'ha buidat per mantenir el resultat i amb un gran treball ho han conseguit.
La setmana que ve acabaran la competició de copa en el camp del Sami, i será l'unic equip que estara en competició encara