diumenge, 5 de maig del 2013

INFANTIL A. FERRE 2 - MENORCA AT 1.

Ahir capvespre l'equip infantil A en un partit emocionant i intens va guanyar 2 a 1 davant el Menorca fins ahir lider destacat, van sortit amb moltes ganes desde l'inici els nostres jugadors i prest vam poder agafar avantatge amb un gran gol de Pau Benejam desde fora de l'area, el gol va donar més força a l'equip que va superar amb claredat al bon equip rival fins el descans, amb pressió es va frenar el seu perillós i rapid joc d'atac, l'equip anava amb idea i en el minut 10 de corner en Pau Benejam va rematar per fer el segon gol, que donava clar avantatge, peró no ens podiem relaxar ja que el rival ho podia aprofitar en qualsevol moment, amb velocitat vam poder aprofitar alguna passada llarga per agafar a la defensa visitant per l'esquena, peró el més important era controlar el joc i no deixar reaccionar a l'equip maonés, la primera part va ser de gran desgast per part nostra.
A la represa un gol del Menorca en el minut 4 va suposar que ells s'animassin, i vam tenir que defensar amb ordre i concentració fins el final, no ens ho van posar fácil i van mostrar ser un bon equip, a la contra vam intentar poder conseguir el tercer gol que pugues suposar la sentencia, no ens vam posar nerviosos i la recompensa de la victoria va quedar a casa, i ens dona la opció de somiar a falta de 2 partits ja que quedam a 2 punts del Menorca amb l'average a favor, peró sigui quin sigui el resultat, res llevara la gran competició de lliga que han fet els nostres jugadors, amb la segona posició segura.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU, AIXÍ PARTIT A PARTIT, GRAN VICTORIA.