diumenge, 16 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. SANT LLUÍS 3 - FERRE 1.

Ahir l'equip de regional va debutar en la lliga, va ser en el camp del Sant Lluís que va sorprendre al nostre renovat equip per 3 a 1, es va poder veure que no hi haurá cap equip fácil en la lliga i l'equip lluisser donará algun ensurt, el partit va començar amb nosaltres creant una bona ocasió, ja que quan en Juanlu és quedava tot sol davant el porter, el linier va marcar un més que dutbos fora de joc, a partir d'aqui l'equip local ens va sorprendre conseguint 2 gols en 2 minuts, que van ser un cop dur i va costar refer fins el descans, ells es van motivar i van jugar amb gran intensitat, sense donar-nos opcions en atac, l'equip continuava lluitant i poc a poc va conseguir frenar la presió del rival que es va trobar amb un gol de corner en el minut 33, va ser un cop moral pero ens vam intentar refer, per intentar conseguir un gol que donés una opció de remuntar per el segón temps, abans del tercer gol visitant haviém creat la nostra segona ocasió que no va arribar a ser ja que de nou quan en Juanlu és quedava davant el porter ens van pitar un altra més que dubtos fora de joc, peró hem de reconeixer que no vam estar encertats en el primer temps.
Després de la represa la cosa va cambiar i vam intentar tirar d'orgull i sense res a perdre ja vam estirar lineas, per poder marcar algun gol, ho va conseguir en Fabri en el minut 25 de la represa, lo que va animar els jugadors per anar cap el segon gol, el domini era nostra contra un equip que és va dedicar a defensar el resultat, en 3 bones ocasions vam poder arribar, no és va conseguir el segon gol que hagués posat emoció peró ho vam intentar amb totes les ganes fins el final sense trobar l'encert que faltava en les ocasions que vam tenir.
Una derrota que servira per poder corretgir errors de cara a proxims partits, i saber que no ens ho posarán fácil en cap partit, peró més val una derrota ara en el principi quan encara hi queda tota la lliga per reaccionar.