dijous, 6 de desembre del 2012

BENJAMÍNS. FERRE 11 - MERCADAL 2.

L'equip benjamí no atura i de nou ha conseguit una clarissima victoria contra el Mercadal per 11 a 2, el partit no ha tingut historia ja que una gran sortida dels nostres jugadors, ha fet que conseguissin 5 gols durant els primers 10 minuts de partit hem estat molt encertats en aquest inici, aixó ha estat un cop dur per l'equip visitant que ha vist com el partit quedava trencat, l'encarregat de fer en primer gol ha estat en Rubén Alcaide, els gols s'han succeit molt ràpid en aquest inici i en Toni Gomila ha fet el segón, un minut després en Rubén Alcaide ha tornat a marcar, en Josep Truyol amb 2 gols posava el 5 a 0 en aquest inici de partit, el segon quart ha estat el mes mogut per les dues bandes ja que nosaltres hem fet el sisé gol per part de Rubén Alcaide, el Mercadal amb 2 gols ha escurçat distancies, peró l'equip ha seguit jugant amb les mateixes ganes i ha anat incrementant el marcador.
En Rubén Alcaide amb 2 gols més posava el 8 a 2 encara dins el tercer quart, per els darrers 12 minuts encara hem vist 3 gols més que han fet en Josep Truyol, poc després en Toni Gomila i ha tancat la golejada en Lluc Torrent, algun dels gols han estat de merits amb bones passades entre els jugadors.
ENHORABONA DE NOU A L'EQUIP I SEGUIU IGUAL AMB AQUESTES GANES QUE MOSTRAU CADA PARTIT.