diumenge, 2 de desembre del 2012

BENJAMINS. SAMI AT 0 - FERRE 9.

L'equip benjamí seguix jugant a un gran nivell i ahir va guanyar de manera clara el Sami per 0 a 9, en un partit que els nostres jugadors no van donar opció a l'equip rival que no va crear perill en tot el partit, tot i tenir el partit guanyat en els darrers dos quarts no vam baixar els braços en cap moment fent el nostre joc en que arribavém amb frecuencia a la porteria ciutadellenca i presionant fent un bon treball en equip en feines defensives.
A pocs minuts de l'inici ja va arribar el primer gol que va fer en Toni Gomila, a partir d'aqui es va poder jugar amb mes tranquilitat per part nostra, a punt d'acabar el primer quart el partit quedava encaminat ja que en Borja Pons amb 2 gols va posar el 0 a 3, el segon quart va seguir amb la mateixa dinamica, en Pere Janer va fer el quart gol i poc després en Borja feia el cinqué gol.
La nostra superioritat es demostrava amb el gran perill que creavém cada vegada que arribavém dalt, n'Albert Pons va fer el sisé gol, després va ser en Carlos Pons que va anotar un altra gol era el seté, encara hi quedava temps hi van arribar 2 gols més que van anotar en Pere Janer i en Guillém Marqués que va fer el definitiu 0 a 9, una victoria que ens segueix donant la primera posició peró amb el Dosa empatat a punts lo que fará que tinguém que jugar cada partit amb les maximes ganes.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria.