diumenge, 23 de desembre del 2012

ALEVI B. FERRE 7 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Ahir l'equip aleví b va acabar l'any fent un gran partit contra l'Sporting, equip que va superar per un clar 7 a 0, desde l'inici van sortir els jugadors que entrena en Quel Carreras amb moltes ganes i amb un bon joc d'equip van anar superant l'oposició de l'equip maonés que en el descans ja perdia per 3 a 0.
El primer gol el va fer en Toni Goñalons que va servir per donar tranquilitat i moral a l'equip que va anar a sentenciar el partit i presionar la sortida rival per no veuren's sorpresos, en el segon quart amb 2 gols de Marc Febrer el partit va quedar encaminat.
Després del descans l'equip va seguir igual de intens i va seguir creant perill, i fruit d'una d'aquestes ocasions va arribar el quart gol que va anotar en Jose Roldan, en aquests minuts l'equip va fer el millor joc i combinava amb encert, aixi van arribar 2 gols més que va fer n'Albert Haro, ja en el darrer quart en Marc Febrer de nou tancava la golejada amb el seté gol.
Enhorabona a tot l'equip que va mostrar que ha anat en linea ascendent el darrer més amb bons partits, amb paciencia i feina podém seguir progressant.