diumenge, 9 de desembre del 2012

JUVENIL. FERRE 1 - SPORTING MAHONÉS 3.

Aquest capvespre l'equip juvenil ha jugat contra un dels equips favorits de la copa regional l'Sporting Mahonés que ha guanyat per 1 a 3, els nostres jugadors han lluitat durant tot el partit peró la qualitat de l'equip maonés principalment en atac ha estat molt dificil de contrarrestar, durant el primer temps en 5 minuts hem rebut 2 gols que han estat un cop dur per l'equip, que ha conseguit retallar distancies amb un gol de penal que ha marcat el nostre porter Miquel Arguimbau, a partir d'aqui hem intentat presionar la seva porteria, peró davant teniem un equip ordenat que ha dificultat la nostra zona de creació només en un parell d'arribades hem pogut tenir alguna opció, el perill eren les contres de l'Sporting i en una d'aquesta han fet el tercer gol, quedaven uns 20 minuts i fins el final hem insistit per fer algun gol que poses emoció en el partit peró no ha estat posible.
L'equip jugara la setmana que ve a Alaior amb ganes de sorprendre i treure un bon resultat.