divendres, 7 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 0. A SA FINAL!!

Avui capvespre hem conseguit classificar-nos per la final de copa en guanyar per 2 a 0 a l'At Ciutadella, a base de creure en les seves possibilitats l'equip no ha parat de lluitar fins el final, hem arribat al descans amb empat a 0 gols peró la segona els jugadors han sortit a per totes i han conseguit els 2 gols que necessitavém, a més hem de destacar la gran assistencia d'aficionats amb una gran entrada que han envalentonat l'equip, el partit no ha estat fácil i l'equip ciutadellenc ha mostrat ser un bon rival que a la lliga será un equip a tenir en compta, ara sense gaire descans jugarém dissabte la gran final contra un equip fort com es el Menorca que ha conseguit la classificació guanyant en un emocionant partit al Migjorn per 2 a 1, esperém una gran final entre dos equips que juguén un futbol intens i conformam dos blocs solids.
L'equip ha sortit decidit desde l'inici tinguént en Fabri una bona ocasió en retallar el defensa rival i xutar de fora de l'area ajustat al pal, peró el porter en una bona aturada ha refusat, en Juanlu també ha disposat de una bona ocasió per fer el primer gol, el domini era nostre peró no podiém descuidar la defensa ja que la rapidesa dels jugadors de l'Atletic era perillosa cercant la contra, els minuts han anat passant amb alguna arribada per part nostra, peró la defensa visitant estava atenta per treure és perill, els jugadors no han deixat en cap moment de insistir fent una bona presió a els ciutadellencs, a pesar de tenir bones ocasions no hem pogut marcar durant el primer temps.
La segona part ha començat amb força per part nostra ja en els primers 5 minuts 2 bones ocasions una d'elles ha tocat en el pal podién haver posat en avantatge, més endavant hem anat arriscant i amb una gran jugada que ha començat en Fabri passant per n'Helenio a l'espai ha servit perqué pases a en Juanlu que no ha perdonat, conseguint el primer gol i igualant la eliminatoria, el gol ha donal ales a l'equip que ha anat a per el segon gol tancant l'equip visitant dins el seu camp en els millors moments de joc nostre, una arribada perillosa nostra ha servit con avís per la jugada posterior del segón gol, ha estat en Tomeu Mir que de forma magistral ha fet un gol olimpic de corner directe, l'eurofia sa desfermat entre jugadors i aficionats, en una segon part vibrant a partir d'aqui l'equip ciutadellenc ha passat uns mals moments ja que amb el marcador a favor hem disposat de 2 bones jugades per haver fet el tercer gol, en els darrers minuts hem defensat amb ordre les embestides visitants, conseguint la merescuda victoria.
Com a nota negativa destacar la lesió de Angel Pulido que ha caigut malament en una jugada i sa lesionat la cadera ha tingut que ser traslladat a la clinica Menorca i aquesta nit ha quedat ingressat, esperém bones noticies del nostre bon jugador i esperar que no tengui res romput com aixi en les primeres noticies fa preveure, també en Miguel Caballo ha tingut que ser substituit en fer-se mal en un hombro.
Amb tot esperém dissabte anar a Alaior a jugar la nostra desena final i conseguir el desé titol, ja ho sabeu afició, cap a Alaior a animar s'equip dissabte a les 16.30 hores.

Desde el club també volém dir que la nostra afició es la més numerosa i millor peró per aixó també hem de saber comportar-nos i no botar dins el camp ni tirar coses, aixi com no insultar l'arbitre i l'equip rival, ja que el respecte es imprescindible per poder dir que som els millors per aixó animám a la Penya que per favor, no boti ni tiri coses, animar per damunt de tot, ja que aixó va en perjudici nostre, tant en multes com posibles sancions.