dilluns, 24 de desembre del 2012

CADET. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Els cadets van acabar l'any i la primera volta en la competició de lliga invictes després de 12 partits lo que és un gran paper del nostre equip que es quart a 2 punts del primer classificat i ens espera una segona volta molt emocionant en que els nostres jugadors volen seguir oferint un bon joc com ahir, en que tot i guanyar per 2 a 0 van ser molt superiors i el resultat va ser curt vist el partit, peró no vam tenir la sort de cara davant porteria, lo que va fer que fins el final no poguessim assegurar la victoria, ja que tot i dominar i tenir ocasions el partit amb 1 a 0 era perillós ja que en una jugada aillada l'equip maonés podia donar un ensurt.
Desde l'inici els jugadors que entrena en Canari van sortir a dominar el partit combinant entre ells i trenant alguna jugada de merit, ja en els primers minuts vam donar el primer avis, peró van passar els minuts i no vam poder convertir alguna de les 3 ocasions clares que vam crear.
El segon temps va seguir igual amb nosaltres intensificant la presió damunt la porteria visitant, i aixi en el minut 10 de la represa en Miquel Febrer va fer un bon gol en pentinar una pilota botada desde el corner, a partir d'aqui vam poder jugar amb més tranquilitat i trobar més espais creant fins a 4 clares ocasions de gol, finalment a falta de 3 minuts en Joan Vidal va fer el gol de la tranquilitat, un partit molt complert del nostre equip.
Ara tindrán un merescut descans de 3 setmanes fins el proxim partit.