diumenge, 9 de desembre del 2012

BENJAMINS. PENYA ORIENT 0 - FERRE 12.

L'equip benjamí continua en plena forma, els al.lots ahir van guanyar per un clar 0 a 12 en el camp de l'Orient, un partit en que vam ser molt superiors durant tot el partit i les ocasions es van succeir de manera continuada, ja en el primer quart es va veure que l'equip local no podria frenar-nos, en Guillém Marqués va fer el primer gol en el minut 4, peró l'equip no es va relaxar i va seguir jugant a un bon nivell, en Pere Janer va fer el segon gol en el minut 6, el partit ja estava encaminat peró pocs minuts després en Rubén Alcaide feia el tercer gol.
A més nosaltres en defensa vam estar molt encertats i no vam tornar a concedir gaire perill a l'equip rival, en Guillém Marqués va fer 2 gols més que deixaven el resultat en 0 a 5, peró els gols seguien arribant i en Rubén Alcaide ve tornar a marcar fent el sisé gol, en Josep Truyol va ser l'encarregat de fer un altra gol, eren uns minuts en que vam atacar de manera constant la porteria rival, en Pere Janer va fer el vuité gol ja en el tercer quart, poc després en Rubén Alcaide va tornar a marcar fent el 0 a 9, en Josep Truyol va fer 2 gols més, i l'encarregat de tancar la golejada va ser n'Albert Pons, deixant el resultat en un clar 0 a 12.
Ara l'equip queda lider en solitari, només queda felicitar l'equip que tot i les victories cada partit hem de jugar amb les mateixes ganes pensant que de cada partit s'apren un poc més.