dilluns, 24 de desembre del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 1.

Ahir en el segon partit de lliga vam conseguir una important victoria contra un dels equips punters l'Atletic Ciutadella per 2 a 1, va ser un partit emocionant que es va posar en contra en el primer temps quan l'equip visitant va conseguir el gol en l'unica ocasió clara que va disposar durant el primer temps, va tocar remuntar i l'equip ho va donar tot de nou fent un gran desgast i tinguent bones ocasions i un major domini per haver conseguir remuntar abans del minut 80 en que en Guel Bosch va fer el 2 a 1.

Durant el primer temps es va veure un joc intens en que els 2 equips van voler tenir el domini, nosaltres vam tenir més la pilota i presionavém amb encert el joc de toc del rival, abans de conseguir el gol de l'empat en el minut 27 que va fer en Juanlu, haviem tingut 2 bones arribades després de combinar amb bones passades, fins el descans ho vam posar tot per fer el segon gol, es va dominar i tenir alguna arribada peró no vam encertar.
El segon temps va ser obert en que vam anar a per el partit, pero davant teniem el perill que alguna rapida contra de l'equip ciutadellenc ens pogués sorprendre, un bon cop de cap de Juanlu no va entrar per poc i també una gran ocasió de n'Helenio va acabar en el pal, peró a força de insistir en Guel Bosch va rematar de cap fent el 2 a 1, que va ser un just premi al nostre major domini i més ocasions de gol, l'Atletic en el migcamp tocava amb encert ja que compta amb bons jugadors pero sense massa profunditat, nomes una ocasió clara es pot comptabilitazar en el segon temps.
Una victoria important, en aquesta emocionant lluita que sera la lliga regional oberta i emocionant, el proxim partit sortida dificil en el camp de un dels grans favorits Menorca, esperém comptar amb en Nil i recuperar tots els jugadors lesionats i tocats, per anar a puntuar alla, sera dissabte dia 12 de gener fins després un merescut descans.
Una vegada més felicitar a bona assistencia de la nostra gran afició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA.