diumenge, 9 de desembre del 2012

INFANTIL A. UE SAMI 0 - FERRE 11.

L'equip infantil A ha conseguit una contundent victoria en el camp del Sami per 0 a 11, d'aquesta manera els jugadors que entrena en Flores ha seguit amb la mateixa dinamica de les darreres setmanes i han mostrar que van a més en cada partit, jugant un bon fútbol i mostrant serietat d'equip, desde l'inici hem duit el domini i ja pocs minuts després hem creat la primera ocasió, el gol ha tardat en arribar ja que en Sergi Bosch en el minut 7 ha fet el primer gol, a partir d'aqui hem pogut jugar millor el nostre fútbol i no hem donat opció a la reacció del Sami, ja que en el minut 12 en David Florit ha fet el segon gol, el partit s'ha començat a trencar ja que amb el nostre joc rapid hem creat molts problemes a la defensa contraria, en el minut 16 Oscar Roca ha fet el tercer gol, abans del descans encara han arribat més gols ja que en David Florti de nou ha tornat a marcar i n'Oscar Roca en el minut 25 ha fet el cinqué gol.
Els jugadors han seguit amb la mateixa intensitat i aixó ha servit perqué en Francesc Bosch amb 2 gols més poses el 0 a 7 en el marcador, durant el segon temps amb el partit romput han seguit arribant més ocasions i gols fins a 4 més, primer en Sergi Bosch ha marcat per poc després n'Isaac Alcaide fer el nové gol, de nou en Francesc Bosch i David Florit han fet els 2 darrers gols per tancar el resultat en 0 a 11.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta brillant victoria colectiva, cada partit amb aquesta serietat i joc colectiu per seguir endavant