dissabte, 8 de desembre del 2012

INFANTIL B. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 5.

Avui matí l'equip infantil b ha perdut per 2 a 5 contra el Penya Ciutadella, l'equip visitant ha estat superior pero el resultat ha estat massa abultat ja que la diferencia no ha estat tant gran, els jugadors sempre han donat la cara i en varies fases del partit hem apretat de valent tinguent ocasions per haver-nos apropat en el marcador, la diferencia més gran ha estat l'encert davant porteria.
Desde l'inici l'equip ha sortit intens coneguent la qualitat del rival i ens hem avançat primer amb un gol den Jordi Moll, pero sense temps per poder disfrutar de l'avantatge en 3 minuts claus el partit ha cambiat ja que el Penya ha anotat 2 gols, l'equip sa esforçat per reaccionar i hem tingut alguna aproximació pero no hem pogut fer l'empat tot i que hem insistit fins el descans.
A la represa l'equip ha sortit amb ganes de fer la igualada pero en la primera aproximació el Penya ha fet el tercer gol que ho posava molt complicat, l'equip no ha aturat de lluitar i hem conseguit fer el 2 a 3 en Jordi Moll ha estat l'autor del gol, els jugadors han anat a presionar més amunt per conseguir l'empat i hem disposat de una bona ocasió, pero en 2 contres quan cercavém l'empat han fet 2 gols més deixant el resultat en 2 a 5 un castig massa gran per l'equip.
No passa res equip lluitant aixi un altra dia tindrem més sort, endavant.