dilluns, 24 de desembre del 2012

INFANTIL B. FERRE 0 - MENORCA 7.

Ahir derrota en el darrer partit de copa contra el Menorca, equip que es va proclamar campió de Copa i va demostrar ser el millor equip de la categoria, nosaltres vam afrontar el partit amb ganes i durant bona part del primer temps amb un bon encert i treball defensiu vam frenar el seu joc d'atac, no va ser fins el minut 25 que es van avançar i després ho van aprofitar per sentenciar amb 2 gols més abans del descans.
L'equip va sortir amb ganes de seguir lluitant i poder conseguir algún gol, pero ens vam trobar amb un altra gol tot just començar, a part de fallar un penal vam tenir un parell d'ocasions més per haver marcat, els jugadors per l'esforç s'ho mereixien peró no vam tenir l'encert davant porteria, ells en els darrers 10 minuts van tancar el resultat amb 2 gols més posant el 0 a 7 que va ser un resultat massa abultat per com va anar el partit, ja que si be el Menorca va ser superior no ho va ser tant en el marcador.
Ara l'equip esperara amb ganes que comenci la lliga el mes de gener, amb ganes de seguir aprenent i progressant i fer ho de la millor manera posible.