diumenge, 16 de desembre del 2012

JUVENILS. ALAIOR 3 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip juvenil va perdre a Alaior per 3 a 1, va ser un partit més igualat del que diu el resultat, ja que fins el darrer minut l'equip alaiorenc no va poder anotar el gol de la tranquilitat, durant bona part del partit el joc va ser obert contra un equip semblant a nosaltres, bastant jove en fase de construcció i amb algun bon jugador, en el primer temps amb un gran esforç vam poder avançar-nos amb un gol del porter Miquel Arguimbau, en defensa haviem estat encertats tallant les incursions de l'equip local, per mala sort nostra ens van empatar al cap de pocs minuts per lo que no vam tenir temps d'haver pausat el joc, pero es va arribar al descans amb empat.
A partir del segon temps l'equip local va apretar més, lo que va obligar a estar atents i no cometre errors, en cap moment vam renunciar a anar cap a la seva porteria, ells en defensa van estar ben ordenats i no va ser fácil crear moltes ocasions de gol, en el minut 24 l'Alaior es va avançar amb un gol del nostre ex jugador Sergi Pelaez, ells es van arreplegar fins el final, nosaltres ho vam intentar de totes les maneres sense sort, pero hem de destacar l'actitud de l'equip que ho va donar tot, en el darrer minut va arribar el tercer gol que va ser massa castig per l'equip.
La setmana que ve jugarém de nou a fora, en el camp del Sant Lluís amb la intenció de fer un bon partit, i treure algun resultat positiu.