diumenge, 16 de desembre del 2012

BENJAMÍNS. FERRE 7 - MENORCA AT 2.

Ahir l'equip benjamí va sumar una nova victoria davant un bon rival com va esser el Menorca, el partit es va guanyar per 7 a 2 peró no va ser tan fácil com diu el marcador i es que durant els primers 2 quarts l'equip maonés ens va donar una bona replica i vam anar al descans amb un ajustat 3 a 2, poc despres de començar el partit ens van sorprendre amb un gol, peró amb tranquilitat i jugant en equip es va poder remuntar, amb gol de Josep Truyol que també va ser l'autor de 2 gols mes abans del descans, pero de nou el Menorca va tornar a donar emoció amb un gol que ajustava el resultat.
Els jugadors van sortir amb ganes de resoldre a partir del tercer quart i no van voler donar opció a l'equip rival, en Toni Gomila amb 2 gols en aquest quart posava el partit ben encaminat, el partit es va obrir més ja que ells van voler cercar escurçar distancies i aixó ho vam aprofitar per poder anotar, dos gols més, primer en Carlos Pons feia el sisé gol, i va tancar el marcador en Toni Gomila deixant el 7 a 2, tot i l'abultada victoria es va veure un partit més obert dels que haviem jugat fins ara, la qual cosa també es positiva per aprendre a jugar i saber jugar en diverses situacions.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA, TOCA SEGUIR PAS A PAS EN CADA PARTIT SEMPRE AMB GANES D'APRENDRE.