diumenge, 9 de desembre del 2012

CADETS. UD MAHON 1 - FERRE 5.

Els cadets segueixen en una linea de joc i resultats guanayant en el sempre dificil camp de la unió per un contundent 1 a 5, un partit molt complert de nou en que amb un bon joc hem dominat, la clau del partit ha estat en el gran primer temps que han fet els jugadors que entrena en Canari conseguint 4 gols, tots fabricats en bones jugades en equip, en Joan Vidal ha estat l'autor del primer gol en el minut 3, a partir d'aqui hem agafat confiança i hem estat atents en tasques defensives per aturar les internades de l'equip maonés, poc després ells s'han fet un gol en propia porta que ha facilitat la tranquilitat en el joc, en ple moments de bon joc nostre han arribat 2 gols més en Joan Vidal de nou ha conseguit el tercer gol, encara abans del descans en Paco Porras ha fet el quart, lo que ha assegurat la victoria.
Durant el segon temps hem tocat més per controlar el joc sense precipitar-nos, en Joan Vidal ha fet el cinqué gol i un hat trick, la unió ha fet el gol de l'honor.
Molt be tot l'equip cadet jugant a un bon nivell i seguint invicte, anims al.lots seguiu aixi cada partit.