diumenge, 2 de desembre del 2012

INFANTIL A. CCE SANT LLUÍS 0 - FERRE 5.

L'equip infantil A igual que la setmana passada va fer un partit molt complert en el camp del Sant Lluís en que va guanyar per 0 a 5, durant tot el partit vam dur el pes del partit, desde els primers 10 minuts es va poder posar el partit a favor nostre amb 2 gols que van fer en Isaac Alcaide i Tonio Cantero, amb el resultat a favor vam poder fer millor el nostre futbol de tocar la pilota i amb constancia esperar l'opció per desbordar la defensa contraria, abans del tercer gol que va fer en Pere Enrich haviem tingut 2 bones ocasions, el Sant Lluís només va poder posar en perill la nostra porteria en alguna ocasió aillada, el treball defensiu va tornar a ser molt bo i no vam concedir gaire perill, el segon temps l'equip va seguir donant la cara sense deixar opcions que el Sant Lluís anotés algun gol que els hi donés opcions, en Tonio Cantero va fer el quart gol que no va ser el definitiu ja que en Francesc Bosch tancava el marcador amb el 0 a 5 definitiu i seguint amb la bona linea de joc mostrada en les darreres setmanes, mostrant que l'equip va millorant en cada partit.
Enhorabona equip, seguiu amb aquestes ganes i serietat de joc en equip.